DESPRE NOI

UN INCEPUT MODEST

Povestea noastra s-a nascut dintr-o pasiune, un inceput modest, o mica afacere ingrijita si iubita, care a crescut treptat, devenind din ce in ce mai puternica odata cu trecerea timpului.

Flaviu Moraru, pasionat de mecanica inca din copilarie, dornic sa-si transforme pasiunea in meserie, si-a inceput initial activitatea intr-o locatie mica, dar suficient de spatioasa incat sa-si poata demonstra priceperea si sa-si formeze o clientela. Datorita dedicarii, calitatii muncii depuse si a lucrului bine facut, mica afacerea a inceput sa dea roade, astfel incat in anul 2010 incepe un nou capitol, intr-o noua locatie, sub numele de “Auto LKM”.

Situat pe strada Alesd, atelierul auto oferea servicii de mecanica, avea o echipa formata din 3 mecanici tineri si priceputi, dornici sa creasca si sa acumuleze cat mai multa experienta, tocmai pentru a ajunge acolo unde si-au propus: alaturi de cei mai buni. Dupa aproximativ 4 ani, munca lor a dat roade, au crescut frumos, au devenit din ce in ce mai priceputi, iar afacerea a avut nevoie de un spatiu mai mare pentru a se putea desfasura.

In anul 2014, Auto LKM isi muta activitatea la noua locatie, situata pe strada Frunzisului, iar cresterea afacerii continua.

Cu peste 10 ani de experienta, o echipa de oameni profesionisti, servicii si echipamente profesionale, noi te invitam sa fii parte din poveste. Ne angajam sa contribuim cu tot ce e nevoie astfel incat tu sa fii multumit. Ta asteptam cu drag.

Formular Contact

SERVICE AUTO LKM

Acest site foloste Cookies.Continuarea navigarii implica acceptarea lor.